Головна Новини Оборона 2022 Чи зможуть окупанти захопити Донецьку та Луганську області: в ОП озвучили прогнози
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зможуть окупанти захопити Донецьку та Луганську області: в ОП озвучили прогнози

Арестович дав прогноз, чи зможуть окупанти вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей

2 квітня 2022, 16:34 comments1291
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович дав прогноз стосовно реалістичності намірів вищого керівництва Росії захопити Донецьку та Луганську області. На думку Арестовича, сил у РФ для цього бракує в принципі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Арестовича в ефірі 24 каналу.

Чи зможуть окупанти захопити Донецьку та Луганську області: в ОП озвучили прогнози

ЗСУ - фото з відкритих джерел

Як повідомив Арестович, на сході України наразі "зав'язується основна драма другої половини цієї війни".

"Мова йде про спроби росіян забезпечити оперативне оточення наших військ між Ізюмом і Мар'їнкою, взяти їх в полон і "добити" Маріуполь", — зазначив радник голови Офісу президента.

Арестович впевнений, що, зазнавши програшу на Київському на Одеському напрямках, зараз Росія дуже боїться, щоб українські підрозділи з цих територій командування армії не перекинуло для посилення сил на сході України.

"Вони (окупанти — ред.) виходять з Київщини, вони ніколи не візьмуть Одесу і вони розуміють, що ми можемо взяти вільні підрозділи, які охороняли Київщину і Одещину – і перекинути їх на схід. Щоб цього не було, вони вигадують новітні способи залишити наші війська на місці . Зокрема, загрозу з Придністров'я", — висловився Арестович щодо нібито підготовки нападу на Україну з боку невизнаної "Придністровської Молдавської Республіки".

"Війська ПМР", на думку Арестовича, не становлять для української армії взагалі жодної загрози — через малочисельність і низьку боєздатність.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Сумщину зайшла велика кількість військ РФ – у них спеціальне завдання. Противники дуже бояться місцевих жителів та українських військових, тому відкривають хаотичний вогонь по людях, які з'являються біля їхньої техніки, зазначив голова Сумської ОВУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини