Головна Новини Оборона 2022 Пушилін та Пасічник звернулися до Путіна з проханням визнати "ЛДНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пушилін та Пасічник звернулися до Путіна з проханням визнати "ЛДНР"

Пасічник та Пушилін просять визнати так звані "ЛДНР"

21 лютого 2022, 16:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Глави так званих "ДНР" та "ЛНР" Пушилін та Пасічник звернулися до президента Російської Федерації. Про це пише видання "Корреспондент".

Пушилін та Пасічник звернулися до Путіна з проханням визнати "ЛДНР"

Володимир Путін - фото: kremlin.ru

Як повідомляє видання, сьогодні, 21 лютого, Денис Пушили та Леонід Пасічник звернулися до Володимира Путіна з проханням про визнання "республік".

Також у матеріалі сайту Кореспондент зазначається, що глави так званих "ЛДНР" просять передбачити у договорі про співпрацю між Росією та "республіками" можливість взаємодії в оборонній сфері.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Луганській області бойовики обстріляли автозаправну станцію . Вона розташована у місті Щастя. Повідомляється, що через обстріл АЗС спалахнула, а потім стався вибух. Кадри з місця подій опублікував у себе на сторінці Антон Геращенко. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Володимир Путін збирає Раду безпеки Російської Федерації . До яких "сюрпризів" готуватиметься Україна. Спікер Кремля Дмитро Пєсков відмовився коментувати, які саме питання обговорюватимуться під час засідання Ради безпеки. Читайте про це у нашій статті.

Читайте також про те, що Резніков оцінив ймовірність нападу на Київ із території Білорусі. Заява Резнікова прозвучала на тлі продовження військових навчань у Білорусі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Міноборони РФ вже повідомили про нібито вторгнення українських військ до Росії, заявивши про загиблих. Російська пропаганда через підконтрольні медіа поширює нічим не підтверджене повідомлення, що нібито дві українські бойові машини піхоти в'їхали на територію РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини