Головна Новини Оборона 2022 Озвучили приблизну кількість загиблих у Чернігові - десятки тіл неможливо впізнати
commentss НОВИНИ Всі новини

Озвучили приблизну кількість загиблих у Чернігові - десятки тіл неможливо впізнати

У Чернігові з початку війни загинули приблизно 700 людей

8 квітня 2022, 17:29
Поділіться публікацією:

У Чернігові в результаті обстрілів і бомбардувань російської армії загинуло близько 700 осіб. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер міста Владислав Атрошенко під час брифінгу, який транслював "Укрінформ".

Озвучили приблизну кількість загиблих у Чернігові - десятки тіл неможливо впізнати

Зруйнована будівля у Чернігові - фото з відкритих джерел

"Я можу назвати приблизну цифру — це 700 осіб. Це сукупно військових і цивільних. Крім того, є 70 тіл непізнаних, які ми не можемо ідентифікувати, хто це за люди", — повідомив міський голова Чернігова.

Окрім цього, за словами мера міста, близько 40 людей вважається зниклими безвісти. Атрошенко зазначив, що їх можна вважати загиблими, адже востаннє багатьох із них бачили біля будівель та автомобілів, що були згодом знищені окупантами.

"Є розуміння причини, але доказів немає", — зазначив мер Чернігова.

За інформацією Атрошенка, зараз у Чернігові 80-95 тисяч людей. До початку війни 24 лютого в місті жили 285-290 тисяч людей.

Як повідомляли раніше "Коментарі", бойкот сесії ЮНЕСКО: чому понад 40 держав оголосили про таке рішення. В 2022 році 45-та сесія ЮНЕСКО мала б відбутися на території росії, в Казані. Однак у зв'язку з військовою агресією росії проти України бойкот сесії оголосило 46 країн-учасниць.

Також "Коментарі" писали, що ворог готує дискредитаційну кампанію проти України. Після засідання Ради безпеки ООН російські ЗМІ почали зміщувати акценти в інформаційному полі.

Читайте на порталі "Коментарі": справжня ситуація в Маріуполі: радник міського голови спростовує фейк росіян про окупацію міста. Росіяни другий день поспіль поширюють новину, що нібито взяли під контроль Маріуполь. При цьому окупанти іноді уточнюють, що захопили саме центр міста. Насправді, це не відповідає дійсності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини