Головна Новини Оборона 2022 Справжня ситуація в Маріуполі: радник міського голови спростовує фейк росіян про окупацію міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Справжня ситуація в Маріуполі: радник міського голови спростовує фейк росіян про окупацію міста

Радник міського голови повідомив, під чиїм контролем Маріуполь

8 квітня 2022, 14:25
Поділіться публікацією:

Росіяни другий день поспіль поширюють новину, що нібито взяли під контроль Маріуполь. При цьому окупанти іноді уточнюють, що захопили саме центр міста. Насправді, це не відповідає дійсності. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі.

Справжня ситуація в Маріуполі: радник міського голови спростовує фейк росіян про окупацію міста

Маріуполь - фото з відкритих джерел

"Для загального розуміння, фактично вони просунулись в контролі на один квартал і відносно контролюють територію в районі знищеного Драматичного театру. Саме в цьому квадраті розташовано будівлі евакуйованих обл прокуратури та СБУ. Назвати це контролем "центру міста" — російське перебільшення", — заявив Анрющенко.

Андрющенко також зазначив, що в доказ відсутності контролю можна подивитись і на інтерв’ю "гауляйтера Костянтина "Трупожера" Іващенко". І на місця "виборів" і діяльності колаборантів та окупанів. Це все знаходиться далеко від центру та скоріш це можна назвати околицями міста. 

"До того ж під українським контролем залишаються Приморській район, частина Лівобережного в районі Азовсталі, узбережжя від Азовсьалі до порту, сам Порт і власне території (включаючи навколо) заводів. Навіть по площі це більша частина міста. Тому не віремо і не фантазуємо. Маріуполь був, є і буде Українським містом, де першим сходить сонце над морем в країні. Слава Украні!", — додав Андрющенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Макрон розповів, чи є шанс, що війна в Україні закінчиться найближчими днями. При цьому президент Франції розкритикував соратників свого головного опонента на майбутніх виборах президента Марін ле Пен із "Національного фронту", які проігнорували голосування за введення санкцій проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/andriyshTime
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини