Головна Новини Оборона 2022 Ворог готує дискредитаційну кампанію проти України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог готує дискредитаційну кампанію проти України: подробиці

Росія готується до чергового етапу в інформаційній війні

8 квітня 2022, 14:42 comments1808
Поділіться публікацією:

Після засідання Ради безпеки ООН російські ЗМІ почали зміщувати акценти в інформаційному полі. Основна теза про злочини в Бучі, яку просуває Москва наразі, — "ніхто не дізнається правду". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Центру протидії дезінформації при РНБО.

Ворог готує дискредитаційну кампанію проти України: подробиці

Маріуполь - фото з відкритих джерел

"Ворог продовжує перекладати провину за скоєні армією рф злочини на українських військових. Для цього, хоч і безрезультатно, росія підключила навіть вже відомих кремлівських "західних експертів" — Скотта Ріттера та італійську депутатку Європарламенту Франческу Донато. Але вочевидь активна фаза дезінформаційної кампанії на цю тему завершилась", — йдеться в повідомленні Центру протидії дезінформації.

Зазначається, що ворог не визнав поразку в інформаційній війні і готується до чергового етапу, що стосуватиметься "злочинів ЗСУ в Маріуполі та на Донбасі".

"Росію намагаються виключити зі світового порядку денного, на тлі цього кремль ще агресивніше намагатиметься дискредитувати Україну на міжнародній арені", — повідомляє Центр протидії дезінформації.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович розповів, коли Кремль буде готовий підписати мирну угоду з Україною. Російське керівництво намагатиметься завершити гарячу фазу війни мирною угодою до того, як Україна отримає важке озброєння від союзників. При цьому йдеться про значні обсяги важкого озброєння, що дозволяє перейти в наступ для звільнення своїх територій.

Читайте на порталі "Коментарі": Макрон розповів, чи є шанс, що війна в Україні закінчиться найближчими днями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини