Головна Новини Оборона 2022 Обстріл мирних російських міст: РНБО повідомила про нову провокацію Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріл мирних російських міст: РНБО повідомила про нову провокацію Кремля

РФ готує обстріли мирних російських міст, аби звинуватити Україну

6 березня 2022, 19:00
Поділіться публікацією:

Росія шукає нові способи виправдання своєї агресії проти України, тому незабаром агресор планує обстріл мирних житлових кварталів російських міст, що знаходяться поблизу з українським кордоном, щоб звинуватити у цьому ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на сторінку прес-служби РНБО у Twitter.

Обстріл мирних російських міст: РНБО повідомила про нову провокацію Кремля

Заява прес-служби РНБО - сторінка прес-служби РНБО у Twitter

Як повідомляє прес-служба РНБО, Володимир Путін може вдатися до обстрілу мирних російських міст через те, що його спроба захопити всю Україну зазнала фактичної поразки.

"В умовах фактичної поразки військового вторгнення в Україну російська влада готується до реалізації ймовірного сценарію, який передбачає обстріли житлових кварталів міст поблизу українського кордону та подальше звинувачення в цьому українських військових", — йдеться у повідомленні прес-служби РНБО.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти перейшли у наступ на Запоріжжя. Противник веде наступ на Запоріжжя силами до 3-х БТГр і за допомогою авіації після перегрупування та введення частини оперативних резервів. Вночі поблизу Гуляйполя ЗСУ обронялися й завдавали всіма можливими засобами вогневого ураження противнику. Російські окупанти використовували нальоти авіації та артилерійські удари. Нині просування російських військ вглиб на певних кордонах не спостерігають. Також підрозділам артилерії ЗСУ вдалося 6 разів завдати вогневого ураження противнику на шляхах його просування та в районах зосередження.

Також "Коментарі" писали, що під Миколаєвом розгромили окупантів: більшість із них – колишні українські військові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини