Головна Новини Оборона 2022 Під Миколаєвом розгромили окупантів: більшість із них – колишні українські військові
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Миколаєвом розгромили окупантів: більшість із них – колишні українські військові

Українські військові на Миколаївщині розгромили окупантів

6 березня 2022, 12:23
Поділіться публікацією:

Українські силовики під Миколаєвом знищили батальйонно-тактичну групу російських окупантів. Більшість членів її складу — колишні українські військові, які ще в 2014 році зрадили Україну та перейшли на бік Росії в Криму. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Фейсбук-сторінку Служби безпеки України.

Під Миколаєвом розгромили окупантів: більшість із них – колишні українські військові

СБУ - фото з відкритих джерел

"З того часу СБУ поіменно визначила кожного зрадника і чекала нагоди покарати їх, оскільки вони ховалися на тимчасово окупованій території, — йдеться у повідомленні. — Тепер путін допоміг СБУ притягнути винних до відповідальності — сам відправив зрадників на вірну смерть в Україну", — повідомляє СБУ на своїй сторінці у Фейсбук.

Також СБУ повідомляє, що отримала документи військових Росії, зокрема таблицю позивних, флеш носії, мобільні телефони, особисті документи окупантів і їхні SIM-картки.

"Список тих, на кого чекає правосуддя СБУ, поповнився. Докладаємо усіх зусиль, щоб усі вони були покарані! Разом переможемо!" — заявляє СБУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Сполучені Штати працюють з Польщею над можливістю надання винищувачів Україні та проводять консультації з іншими союзниками.  Президент України Зеленський заявив союзникам, що Україні необхідні винищувачі для захисту своєї території. Таку допомогу можуть надати країни Східної Європи.

Також "Коментарі" писали, що прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон закликав інших лідерів приєднатися до плану з шести пунктів у відповідь на вторгнення Росії в Україну, починаючи від гуманітарної підтримки і закінчуючи економічним тиском на Москву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини