Головна Новини Оборона 2022 Не долетів на "навчання": ЗСУ знищили вертоліт окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не долетів на "навчання": ЗСУ знищили вертоліт окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ збили Мі-35 окупантів

24 березня 2022, 13:22 comments1077
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Збройні сили України повідомляють про знищення чергового літального апарату супротивника. Про це повідомляють Сухопутні воски Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Не долетів на "навчання": ЗСУ знищили вертоліт окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, наші захисники "приземлили" ще один гелікоптер супротивника.

"Слава нашим підрозділам ППО! Мі-35 не долетів на "навчання"", — повідомляють у Сухопутних військах ЗСУ.

На підтвердження своїх слів наші військові опублікували відео з місця подій. На кадрах можна побачити уламки знищеного літального апарату.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Збройні сили України розбили колону окупантів : захоплені військові трофеї. Українські воїни дають гідну відсіч противнику. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що за місяць війни окупанти використали понад тисячу ракет: скільки озброєння ще залишилося. У Пентагоні розповіли про ракети, які Росія може використати в Україні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що коли в Україні закінчиться війна : мольфарка назвала приблизну дату. Українська мольфарка обіцяє, що у середині квітня українські захисники розпочнуть активний контрнаступ. Читайте про це у нашому матеріалі на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що українцям пояснили, як можна швидко розпізнати диверсанта. Міністерство внутрішніх справ надало перелік ознак, за якими можна визначити членів ДРГ. Під час війни на вулицях українських міст можуть орудувати диверсанти, тож громадян просять бути уважними та обережними. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини