Головна Новини Оборона 2022 Наступ російських окупантів на Луганщині й Одещині несподівано загальмував: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ російських окупантів на Луганщині й Одещині несподівано загальмував: у чому причина

Негода зупинила наступ окупантів на Одещині та Луганщині

12 квітня 2022, 19:09
Поділіться публікацією:

Дощова погода гальмує наступ російських окупантів на Луганщині. А штормова погода в Чорному морі заважає російському десанту висадитися на Одещині. 

Наступ російських окупантів на Луганщині й Одещині несподівано загальмував: у чому причина

Дощ - фото з відкритих джерел

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що нещодавно окупанти почали стягувати важку техніку ближче до лінії фронту. Однак дощ наразі псує плани російської армії.

"Сьогодні-завтра мав би початись наступ. Але сьогодні у нас почався дощ і не маленький, і, за прогнозом, цей дощ триватиме декілька днів. І це на 100% піде нам на руку, тому що Луганщина – це все ж таки більш сільська місцевість, і є декілька доріг, по яких можна пересуватись технікою. І це треба вишикуватись в колону, а це легка мішень, легка ціль для наших захисників", — зазначив Гайдай.

Також оперативне командування "Південь" зазначає, що через погіршення погоди десантування російських військ в Одеській області не можливе.

"У Чорному морі зберігається штормова погода із прогнозованим погіршенням, отже, якщо для висадки десанту умови несприятливі, то загроза ракетних атак як з моря, так і з тимчасово окупованого Криму залишається", — йдеться в повідомленні оперативного командування "Південь".

Як повідомляли раніше "Коментарі", в ОП повідомили ключовий момент війни, який "змінить багато для всіх". Битва з російською армією на сході України стане для нашої держави вітчизняною війною і шансом змінити перебіг подій.

Також "Коментарі" писали, що Міноборони назвало проміжні цілі РФ перед другою спробою захопити всю Україну.

Читайте на порталі "Коментарі": у СБУ розповіли, як Кремль ще 2021 року почав створювати нові "республіки" в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини