Головна Новини Оборона 2022 Міноборони назвало проміжні цілі РФ перед другою спробою захопити всю Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони назвало проміжні цілі РФ перед другою спробою захопити всю Україну

Схід і південь – це проміжні цілі Росії

12 квітня 2022, 17:05
Поділіться публікацією:

Схід і південь — це проміжні цілі перед наступною спробою Росії захопити всю територію України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила заступник міністра оборони Ганна Маляр в ефірі національного телемарафону.

Міноборони назвало проміжні цілі РФ перед другою спробою захопити всю Україну

ЗСУ - фото з відкритих джерел

"Південь також сьогодні, власне як і схід, концентрує на собі великі зусилля ворога завоювати цю територію. Це ті цілі проміжні, які ставить перед собою ворог перед тим, як поцілитися на всю Україну вдруге. Бо вперше вони це робили в 2014 році", — заявила Ганна Маляр.

Також заступник міністра оборони назвала південь і схід України стратегічними цілями російських окупантів. За словами Ганни Маляр, ситуація в цих регіонах "дуже важка".

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія планує теракти на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії. Росія планує емоційно сколихнути своїх громадян і налаштувати їх ще більше проти українського народу. Росія в разі теракту звинуватить Україну, зокрема добровольчі батальйони ЗСУ.

Також "Коментарі" писали, що ФК "Шахтар" зібрав понад три мільйони гривень для армії та постраждалих дітей. Три мільйони — це кошти від продажу квитків на благодійний матч "Олімпіакос" – "Шахтар". Таку суму керівництво клубу спрямує на закупку  засобів захисту та медикаментів для ЗСУ, для фінансування волонтерських організацій, а потреби медиків й для підтримки постраждалих від війни дітей.

Читайте на порталі "Коментарі": готівковий курс долара стабілізується: у НБУ розповіли про ситуацію на валютному ринку. НБУ заморозив курс долара та євро до кінця війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини