Головна Новини Оборона 2022 В ОП повідомили ключовий момент війни, який "змінить багато для всіх"
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП повідомили ключовий момент війни, який "змінить багато для всіх"

Битва за Донецьку та Луганську області – це той ключовий момент війни, який змінить багато для всіх

12 квітня 2022, 13:23
Поділіться публікацією:

Битва з російською армією на сході України стане для нашої держави вітчизняною війною і шансом змінити перебіг подій. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Офісу президента України Андрій Єрмак. 

В ОП повідомили ключовий момент війни, який "змінить багато для всіх"

Андрій Єрмак - фото з відкритих джерел

Як повідомив Єрмак, битва за Донецьку та Луганську області – це "той ключовий момент війни, який змінить багато для всіх".

"Для України – це можливість позбавити Росію здатності продовжувати агресію, розбивши їх армію. І змінити безповоротно перебіг бойових дій. Для нас – це вітчизняна війна", — зазначив Єрмак у своєму повідомленні.

Єрмак зазначив, що для Росії битва на сході України є "єдиним шансом подальшого існування міфу про силу військової машини". Принциповою ця битва є і для Заходу, як заявив голова ОП.

"Для Заходу – це також принципова битва, тому що від швидкості прийняття рішень щодо зброї залежить наша перемога. І саме ця швидкість стане маркером ефективності демократичної системи у боротьбі з автократією. Захід не може собі дозволити програти, так само як і Україна", — йдеться в повідомленні Єрмака.

Єрмак також додав, що народи західних держав оцінюють у війні Росії проти України ефективність своєї влади.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Британії попередили Путіна про можливі відповіді у разі підтвердження хіматаки РФ. Повідомлення про можливе застосування Росією хімічної зброї у блокадному Маріуполі викликали резонанс у світі.

Також "Коментарі" писали, що ФК "Шахтар" зібрав понад три мільйони гривень для армії та постраждалих дітей. Зібрані кошти з благодійних матчів спрямовуються на потреби армії та гуманітарні питання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ermaka2022/233
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини