Головна Новини Оборона 2022 На Київщині окупанти вбили священика
commentss НОВИНИ Всі новини

На Київщині окупанти вбили священика

Окупаційні війська вбили священика

7 березня 2022, 18:43 comments1032
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Православній Церкві України розповіли про ще одну жертву агресора. Про це повідомляється на офіційній сторінці ПЦУ у соціальній мережі Facebook.

На Київщині окупанти вбили священика

Армія РФ

"Помолимося за душу безвинно вбитого російськими окупантами нашого брата у Христі священика Ростислава Дударенка. Він загинув від ворожої зброї на блокпості в Ясногородку Фастівського району Київської області", — ПЦУ.

На Київщині окупанти вбили священика - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що низка країн ЄС проти того, щоб цього тижня надати Україні статусу кандидата на вступ. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що державна прикордонна служба надала роз'яснення щодо перетину кордону в деяких випадках. Державна прикордонна служба пояснює, як їхати українцям. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що росія готує провокації на кордоні із Сумською областю – голова ОВА. Живицький розповів про нові провокації РФ. Читайте про це у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що   ЗСУ знищили вертоліт окупантів у Київській області. Українські воїни дають гідну відсіч ворогові. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини