Головна Новини Оборона 2022 Евакуація з Маріуполя не відбулася – окупанти обстріляли зону "Азовсталі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуація з Маріуполя не відбулася – окупанти обстріляли зону "Азовсталі"

Окупанти не дотрималися режиму тиші, тому евакуація з Маріуполя не була проведена

20 квітня 2022, 19:09
Поділіться публікацією:

У Маріуполі російські військові 19 квітня оголосили "режим тиші", щоб запезпечити мирним мешканцям міста вихід з укриттів заводу "Азовсталь", але розпочали артобстріл зони меткомбінату. Як повідомлять "Коментарі", таку заяву зробив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі.

Евакуація з Маріуполя не відбулася – окупанти обстріляли зону "Азовсталі"

Азовсталь - фото з відкритих джерел

"Вчора (19 квітня) було оголошено росіянами режим тиші для забезпечення виходу цивільного населення з укрить в Азовсталі. По маршруту умовної евакуації було зігнано пресу на віддалені від заводу і нескінченні кілометри відео про "чекаємо на цивільних з Азовсталі". У той самий час було підігнано артилерію і розпочато артобстріл зони Азовсталі", — йдеться в повідомленні Андрющенка.

Також Андрющенко зазначив, що за таких умов евакуція просто неможлива.

"Зате наприкінці дня пропаганда показала, що "ніхто не схотів евакуюватись, тому що українські військові не пустили". Отаке. Ні на що не натякаю. Просто факт з історії", — додав Андрющенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Подоляк пояснив, завдяки чому буде звільнений південь України — "у держави є стратегія". Українська влада має плани, як деокупувати всі населені пункти в південних регіонах України.

Також "Коментарі" писали, що в "ЛНР" почали чистки серед окупаційної влади. Українська розвідка ГУР МО повідомляє про агресивні дії росії щодо окупаційної влади в псевдореспубліці "ЛНР", яка не виправдала сподівань Кремля та пошуки цапів-відбувайлів за поразки на фронті.

Читайте на порталі "Коментарі": стало відомо навіщо окупантам псевдореферендуми у Херсонській та Запорізькій областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини