Головна Новини Оборона 2022 Стало відомо навіщо окупантам псевдореферендуми у Херсонській та Запорізькій областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо навіщо окупантам псевдореферендуми у Херсонській та Запорізькій областях

ФСБ РФ планує задіяти мобілізованих на найгарячіших ділянках фронту

20 квітня 2022, 14:56 comments1260
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що окупанти планують провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей. Про це повідомляється на офіційній сторінці ГУР МО України у соціальній мережі Facebook.

Стало відомо навіщо окупантам псевдореферендуми у Херсонській та Запорізькій областях

Армія РФ

"Псевдореферендуми на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей мають на меті оголошення примусової "мобілізації"", — ГУР МО.

Також повідомляється, що після проведення "мобілізації" ФСБ РФ планує задіяти мобілізованих на найгарячіших ділянках фронту. Штурмувати позиції ЗСУ вони будуть під контролем загороджувальних загонів.

"Для проведення "референдумів" завчасно збираються особисті дані мешканців тимчасово окупованих територій, нібито для отримання "гуманітарної допомоги" або соціальних виплат. У день "голосування" співробітники ФСБ заповнюватимуть бюлетені, користуючись отриманою інформацією, без згоди та фізичної присутності самих українців", – повідомляє українська розвідка.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в "ЛНР" розпочали чищення серед окупаційних властей : що відомо. ФСБ заарештувало керівника силовиків ЛНР.

Читайте також про те, що в Україні приберуть заборону на продаж нерухомості : чому це важливо для економіки — де є попит на житло. Незважаючи на війну Росії проти України, життя в західних і центральних регіонах повільно приходить у норму, а, отже, збільшується і попит на житло.

Сайт "Коментарі" писав про те, що   Митрополит Епіфаній дав поради віруючим щодо святкування Великодня . УПЦ радить українцям не йти у церкві та бути обережними на свята.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що поспіх РФ та пілотний проект у Запорізькій області: про що свідчить підготовка псевдо-"референдумів". Поспіх РФ та пілотний проект у Запорізькій області: про що говорить підготовка псевдо-"референдумів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини