Головна Новини Оборона 2022 Подоляк пояснив, завдяки чому буде звільнений південь України - "у держави є стратегія"
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк пояснив, завдяки чому буде звільнений південь України - "у держави є стратегія"

Держава має стратегію з деокупанції всього півдня України

20 квітня 2022, 15:52
Поділіться публікацією:

Українська влада має плани, як деокупувати всі населені пункти в південних регіонах України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі "Українській правді".

Подоляк пояснив, завдяки чому буде звільнений південь України - "у держави є стратегія"

Подоляк - фото з відкритих джерел

"Можете навіть не сумніватись с тому, що у держави є стратегія з деокупації всіх міст та сел півдня України. По-перше, армія. Коротко і ясно. По-друге, більше ніж 90% простих людей на окупованих територіях чітко заявляють про свою проукраїнську позицію. Тому не буде ніякої заморозки конфлікту, не буде навіть тимчасової окупації, не буде жодних фейкових "ХНР" чи чогось подібного. Буде тільки Херсонська область України", — заявив Подоляк.

Також радник голови ОП зазначив, що Україна "не забула" про своїх громадян, які зараз вимушені жити на тимчасово окупованих територіях півдня держави.

За словами Подоляка, Офіс президента володіє всією оперативною інформацією щодо того, що там відбувається.

Подоляк також зазначив, що українські представники влади "практично в онлайн режимі" спостерігають, як місцеві жителі роблять усе, щоб протистояти намірам російських окупантів провести фейкові референдуми чи як-небудь інакше нав'язати свій "русский мир".

Радник керівника ОП наголосив, що навіть російські окупанти вже розуміють, на них в Україні ніхто не чекав.

Як повідомляли раніше "Коментарі", стало відомо навіщо окупантам псевдореферендуми у Херсонській та Запорізькій областях. Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що окупанти планують провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини