Головна Новини Оборона 2022 "Для такого потрібна велика майстерність": українські мінометники знищили танк окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Для такого потрібна велика майстерність": українські мінометники знищили танк окупантів (ВІДЕО)

Українські мінометники вкотре продемонстрували свою майстерність

22 квітня 2022, 17:43
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Армія РФ продовжує втрачати свою техніку та живу силу у війні проти України. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

"Для такого потрібна велика майстерність": українські мінометники знищили танк окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Нашим воїнам-мінометникам вдалося знищити ворожий танк Т-72, який готувався відкрити вогонь на позиції українських захисників.

"Мета вражена міною калібру 120 мм. Щоб потрапити в броньовану мету з міномета на відстані кілька кілометрів, потрібна велика майстерність. Після попадання в танку здетонував боєкомплект, від вибуху змістив вежу, весь екіпаж загинув", повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що буде пробний НМТ та в яких країнах випускники зможуть пройти тестування. В Україні планується провести тестовий мультипредметний тест для випускників. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що пепетит Росії – схід та південь: про що нові заяви агресора – до чого готуватися Києву та Кишиневу. У Росії перестали приховувати імперські амбіції і вже відверто говорять про намір окупувати частину України. Читайте про це у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що до штурму "Азовсталі" у Маріуполі Росія планує долучити Росгвардію та ФСБ – українську розвідку. Росія продовжить наступ на завод "Азовсталь". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у розвідці пояснили, чи є для України небезпека з боку Білорусі. Білоруські військові масово починають писати рапорти на звільнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини