Головна Новини Оборона 2022 Бійці ЗСУ одним точним ударом знищили танк окупантів у Луганській області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ одним точним ударом знищили танк окупантів у Луганській області (ВІДЕО)

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

6 квітня 2022, 19:00 comments4557
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Бійці ЗСУ одним точним ударом знищили танк окупантів у Луганській області (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські воїни продовжують стійко тримати оборону та знищувати окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляє Генштаб, наші захисники знищили черговий танк російської армії на Луганському напрямку.

"Військовослужбовці одного з окремих мотопіхотних батальйонів 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка знищили ворожий танк", — пише Генеральний штаб ЗСУ.

На підтвердження своїх слів Генштаб ЗСУ опублікував відео, на якому відображено знищення ворожої бронетехніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що США ввели повні блокуючі санкції проти "Сбербанку" та російського "Альфа-банку". Новий пакет санкцій США: під ударом опинилися 2 найбільші банки і донька Путіна. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що Генсек НАТО повідомив, скільки триватиме війна в Україні — "готові до довгострокової перспективи". Генсек НАТО заявив, що війна в Україні може тривати роками. Читайте про це у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що міністр розвитку громад повідомив, коли в Україні розпочнеться першочергове відновлення та ремонт. Ремонтні роботи в громадах: коли почнуть відновлення об'єктів та хто фінансуватиме. Читайте про це докладніше на нашому сайті. 

Також "Коментарі" поінформували про те, що Кулеба назвав єдиний спосіб зупинити Путіна — "допоможіть нам стримати це зло". Кулеба повідомив, що єдиний спосіб запобігти війні – надати Україні підтримку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини