Головна Новини Оборона 2022 Арестович розповів, коли в росії почнеться криза сприйняття втрат
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, коли в росії почнеться криза сприйняття втрат

За даними Генштабу ЗСУ, станом на 7 травня втрати окупантів склали приблизно 25100 (+200) осіб

7 травня 2022, 12:42
Поділіться публікацією:

За словами радника голови Офісу президента України Олексія Арестовича, криза втрат у російській федерації почнеться після того, як втрати російської армії у війні перейдуть позначку у 80 тисяч загиблих. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Арестович розповів, коли в росії почнеться криза сприйняття втрат

Олексій Арестович - фото : Офіс президента

"За одним із довоєнних розрахунків, криза сприйняття втрат у рф почнеться після 80000 загиблих. Ще працювати і працювати", — написав Арестович.

Зазначимо, що за даними Генерального штабу ЗСУ, станом на 7 травня росія втратила близько 25 100 (+200) військовослужбовців. Найбільші втрати противника (минулої доби) спостерігалися в Слобожанському операційному районі.

Нагадаємо, що під час перехоплення розмов росіян між собою стало відомо про те, що вони деморалізовані і зазнають значних втрат, а їхні командири — боягузи. Окупанти переказують, що їх так відбивають ЗСУ, що з передової є "тільки один вихід – або 200-й, або 300-й". У розмовах вони усвідомлюють безвихідь, у яку потрапили і прагнуть піти з фронту, щоб вціліти. Росіянин розповідає дружині, що насправді командування бреше про втрати та кількість легкопоранених, про які писали соцмережі, це вбиті на фронті.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що російські війська не залишають спроб наступу у Східній операційній зоні для встановлення повного контролю над Луганською та Донецькими областями. На Слобожанському напрямку війська Росії продовжують обстрілювати артилерією населені пункти поблизу міста Харків. На Ізюмському напрямку ворогом ведеться розвідка з повітря із застосуванням БПЛу для уточнення позицій українських військ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини