Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ звільнили від окупантів ще один населений пункт
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ звільнили від окупантів ще один населений пункт

Противник веде наступ у районі населеного пункту Тернова

18 травня 2022, 18:36 comments2766
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують звільняти нашу землю від окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ звільнили від окупантів ще один населений пункт

ЗСУ

Так, згідно з оперативною інформацією, щодо російського вторгнення станом на вечір 18 травня, на Харківському напрямку противник зосереджував свої головні зусилля на утриманні зайнятих рубежів та вогневому ураженню підрозділів наших військ. Також ворог намагався проводити контратаки із метою відновлення втрачених позицій.

"За результатами наступу наших військ звільнено населений пункт Дементіївка. Противник веде наступ у районі населеного пункту Тернова, бойові дії продовжуються", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що культурні злочини РФ : які музеї в Україні розбомбили та розікрали окупанти. 18 травня в Україні святкують Міжнародний день музеїв. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що в ЄС розповіли, коли випустять цифрове євро . Представник Європейського центробанку вважає, що цифрове євро з'явиться не раніше ніж у 2023 році. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Шевченко та інші легендарні футболісти зіграють у благодійному матчі на підтримку біженців із України. Футбольний матч, у якому зіграє Шевченко, відбудеться 23 травня. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що українські десантники збили ще один літальний апарат окупантів (ФОТО). БПЛА було збито розрахунком ЗРК "Стріла-10".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини