Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ зупинили колони окупантів у Харківській області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ зупинили колони окупантів у Харківській області (ВІДЕО)

Захисники України проводять "демілітаризацію" армії РФ

17 березня 2022, 13:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Збройні сили України зупинили колону окупантів у Харківській області. Про це повідомив Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ зупинили колони окупантів у Харківській області (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, напередодні наші захисники показали знищену техніку супротивника у напрямку Кам'янки.

"Колони техніки нового 437-го навчального полку та батальйонно-тактична група 26-го танкового полку 47-ї танкової дивізії ЗС РФ рухалися у напрямку Кам'янки Харківської області. Проте противник був вміло зупинений нашими воїнами", — пише Головнокомандувач.

Також було опубліковано відео із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що на Житомирщині з початку війни російські загарбники завдали 57 авіадурів: скільки зруйнованих будівель і загиблих. За час війни російські окупанти вбили 43 особи на Житомирщині. Доладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Читайте також про фіксацію екозлочинів під час війни : як і куди повідомляти про порушення. Екологічні злочини фіксуються Державною екологічною інспекцією. Докладно про це читайте в нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у ВП розповіли про тактику війни РФ в Україні. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що наразі тактикою Росії є прицільні удари по укриттям із мирними громадянами.

Також "Коментарі" повідомляв про те, що держава відновить кожному втрачене житло: наскільки це реалістично — що потрібно врахувати. Експерти розповіли за рахунок яких коштів відбудовуватимуть зруйновані будинки українців та об'єкти інфраструктури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини