Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищують техніку та колони забезпечення окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищують техніку та колони забезпечення окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ продовжують знищувати окупантів

22 березня 2022, 12:28
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

ЗСУ знищують техніку та колони забезпечення окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські воїни дають гідну відсіч окупантам і продовжують знищувати їхню техніку та живу силу. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ показали, як наші захисники знищують ворога.

"Російські окупанти продовжують втрачати техніку та колони постачання. Воїни Сухопутних військ ЗС України та Територіальної оборони ЗС знову на висоті. Разом переможемо!", — повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що важкими будуть найближчі 2-3 тижні. Арестович: те, що відбувається протягом 5 діб – модель того, що відбуватиметься за 3 тижні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що українські бійці влаштували паніку в таборі окупантів : повністю знищено піхоту. Українські військові завдали потужного удару по піхоті окупантів. Бійці полку "Азов", які захищають Маріуполь від російських загарбників, опублікували чергове відео, де знищується позиція російських окупантів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що журналісти дізналися, як сім'я Суркісів поїхала з України на початку війни. Журналісти з'ясували, що родина забрала 17 мільйонів доларів з України. Докладніше про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що вісьмох артистів позбавлять почесних звань та нагород: про кого йдеться. Мінкульт та комітет парламенту з питань інформполітики вимагають позбавити державних нагород артистів, котрі не засудили війну. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини