Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили танкову колону окупантів під Ізюмом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили танкову колону окупантів під Ізюмом (ФОТО)

Морпіхи з НГУ зупинили танки грамотно використовуючи міни та РПГ

1 квітня 2022, 16:56 comments4975
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України знищили техніку окупантів на Сході нашої країни. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

ЗСУ знищили танкову колону окупантів під Ізюмом (ФОТО)

ЗСУ

Так, за інформацією Геращенка, на Ізюмщині (Харківська область) наші захисники знищили танкову колону армії РФ.

"Ворог був зупинений на Ізюмщині Морпіхи з НГУ зупинили танки грамотно використовуючи міни та РПГ", — пише Антон Геращенко.

Також радник міністра внутрішніх справ опублікував фотографії підбитої ворожої техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Ердоган розкрив подробиці про зустріч Зеленського і Путіна. Також президент Туреччини назвав питання, які обговорюватимуться на цій зустрічі. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що Британія порадила Україні не поспішати із укладанням мирної угоди з РФ: у чому причина. Джонсон назвав Путіна брехуном і порадив не укладати договори з Росією. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що в МЗС розповіли , в якому разі на українській території з'являться миротворці. Дмитро Кулеба зазначив, що Україні необхідно мати різні рішення для всіх можливих сценаріїв. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що "Трохи що відразу втікають" : Офіцер спецназу ГРУ з презирством висловлюється про чеченців (перехоплення переговорів). Чеченці та жителі Кавказу погано ставляться до росіян та не хочуть воювати за росію. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини