Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили ще п'ять літальних апаратів супротивника
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ще п'ять літальних апаратів супротивника

Тільки минулої доби армія Росії втратила ще чотирьох своїх безпілотників

11 травня 2022, 13:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують "приземляти" ворожі літальні апарати. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили ще п'ять літальних апаратів супротивника

ЗСУ

Як стало відомо, минулої доби (10 травня) нашим воїнам вдалося очистити небо України від ще п'яти повітряних цілей противника, а саме:

• чотири безпілотники оперативно-тактичного рівня "Орлан-10";

• один вертоліт Мі-24 .

"Сьогодні вся країна з нетерпінням чекає на символічний 200 літак російських окупантів. Вимушені визнати, поки що немає. Самі чекаємо, тому що не залітають нацисти під пекельний вогонь наших ЗРВ!", — зазначає Командування Повітряних сил.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що   уряд "заморожує" тарифи, але проблема з їхньою оплатою залишається: у чому суть. Незважаючи на війну, яку веде проти нас Росія, уряду вже зараз потрібно піти на низку кардинальних кроків, щоб наступної зими до будинків українців стабільно надійшли тепло та гаряча вода.

Читайте також про те, що запальнички ціною $16 млрд: Philip Morris купує Cricket. Вартість угоди становитиме 161,2 мільярда шведських крон.

Сайт "Коментарі" писав про те, що військові РФ зрозуміли , що їм не вдасться уникнути покарання: масово виставляють прохання командуванню. Таким чином, російські загарбники намагаються уникнути покарання за військові злочини, які вони скоїли в Україні.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що колишній генпрокурор , який отримав повістку у військкомат, знову хотів виїхати з України (ВІДЕО). 14 березня Рябошапка вже намагався перетнути кордон України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини