Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили ще один російський вертоліт Ка-52
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ще один російський вертоліт Ка-52

Десантники ЗСУ збили ударний вертоліт супротивника

11 травня 2022, 16:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують знищувати літальні апарати супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили ще один російський вертоліт Ка-52

ЗСУ

Сьогодні, 11 травня, воїнам-десантникам вдалося знищити черговий гелікоптер супротивника. Повітряна мета була ліквідована у небі над Харківською областю за допомогою ПЗРК "Перун".

" Підрозділом протиповітряної оборони 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України з ПЗРК "Перун" було збито російський розвідувально-ударний вертоліт Ка-52", — повідомляє Командування ДШВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформували, що вчора українські десантники збили ворожий Мі-24 . Цей літальний апарат став уже п'ятнадцятим, який збили бійці ДШВ за часи широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що Кабмін заборонив російським аудиторам працювати в Україні . Аудиторським фірмам, пов'язаним із РФ, заборонено в Україні працювати на період воєнного стану.

Сайт "Коментарі" писав про те, що на Тернопільщині зловили "волонтерів" , які хотіли використати 2 млн грн пожертвувань на ЗСУ. Під час обшуку правоохоронці виявили понад 200 тис. грн, 37 тис. доларів США, понад 2 тис. фунтів стерлінгів та майже 7 тис. євро.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ зупинили широкомасштабний наступ — РФ переходить до оборони. У районах Харкова та Ізюму, а також на Херсонському та Мелітопольському напрямках ворог перейшов до оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини