Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили ще 15 повітряних цілей противника
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ще 15 повітряних цілей противника

Тільки за попередню добу армія Росії втратила сім своїх літальних апаратів

4 травня 2022, 11:44
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують приземлювати ворожі літальні апарати. Тільки за минулу добу наші захисники знищили 15 повітряних цілей ворога. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили ще 15 повітряних цілей противника

ППО. фото з відкритих джерел

Так, за інформацією Командування ЗС ЗСУ, минулої доби (3 травня) наші воїни знищили сім літальних апаратів армії Росії. Усі вони були безпілотниками оперативно-тактичного рівня.

Крім того, в небі над Україною було збито вісім крилатих ракет, які окупант випустив територією нашої країни.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що   ЄС вирішив запровадити ембарго на російську нафту: ціни на сировину різко пішли вгору. Ембарго на російську нафту передбачає поступову заборону імпорту сировини протягом шести – восьми місяців.

Читайте також про те, що за яких умов Україна може знищити базу ворожого морського флоту у Криму та Керченський міст. Що потрібно для завдання ракетних ударів по військових і військово-морських об'єктах агресора.

Сайт "Коментарі" писав про те, що компенсація за комуналку : як отримати гроші тим, хто дав притулок біженцям. Українцям, які безкоштовно дали притулок у себе переселенцям, можуть отримати часткову компенсацію від держави за комунальні послуги.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Бог захистить Україну: як молитися за наших бійців та перемогу над ворогом. Православна церква України опублікувала молитви, які варто прочитати кожному, щоби наблизити нашу перемогу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини