Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили російську артилерію та бронетехніку на півдні України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили російську артилерію та бронетехніку на півдні України

У небі над Миколаївщиною збитий ворожий БПЛА

3 червня 2022, 12:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України дають гідну відсіч загарбникам і продовжують знищувати їхню техніку та живу силу. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили російську артилерію та бронетехніку на півдні України

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як інформує ОК "Південь" на лінії зіткнення південного фронту, обстановка динамічна і напружена.

" Ворог, страждаючи від системних контратак наших підрозділів, підтягнув та розвантажує на залізниці, за 40 км від Херсона 27 одиниць БМП-1.", — повідомляє ОК "Південь".

Противник продовжує намагатися вести розвідку за допомогою безпілотних літальних апаратів на Миколаївщині. Минулої доби нашим воїнам вдалося збити черговий "Орлан-10".

Загалом внаслідок виконання українськими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією Повітряних сил вогневих завдань та авіаударів втрати противника попередньо склали:

• 24 окупанти;

• танк Т-72;

• 4 гаубиці "Мста-Б" калібром 152 міліметри;

• чотири одиниці броньованої та автомобільної техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що український музикант розповів, як забирав трупи мирних жителів у звільнених від окупантів містах. Музикант продовжує допомагати людям і зараз.

Читайте також про те, що ЗСУ знищили БТГ російських мотострільців у Херсонській області – подробиці. На Херсонщині українські військові знищили великий підрозділ супротивника.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Запорізькій області ЗСУ знищили склад боєприпасів та наглядові пункти окупантів. У Бердянському порту сталася велика кількість вибухів.

Також "Коментарі" інформували про те, що не завтра, післязавтра чи у липні: нардеп розповів, коли чекати на повідомлення "Ми перемогли". Олексій Гончаренко вважає, що попереду ще не одні 100 днів війни проти країни-агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини