Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили російський дивізіон "Іскандер-М"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили російський дивізіон "Іскандер-М"

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

10 березня 2022, 13:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові розповіли про знищення техніки окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Північ" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили російський дивізіон "Іскандер-М"

ЗСУ

Наші захисники зазначили, що з цих комплексів проводився обстріл мирного населення України.

"На чернігівському напрямку один із підрозділів оперативного командування "Північ" знищив дивізіон "Іскандер-М", який обстрілювали мирне населення!", — пише Оперативне командування "Північ".

Для довідки: "Іскандер-М" є балістичним оперативно-тактичним ракетним комплексом (ОТРК).

ЗСУ знищили російський дивізіон ”Іскандер-М” - фото 2

Скріншот: Facebook -Оперативне командування "Північ".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Зеленський розповів , чому найгірше для України вже сталося. Президент Володимир Зеленський повідомив, що не боїться оточення Києва, оскільки не може бути ще гіршим – через російське вторгнення країна руйнується, люди гинуть. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Великобританія ввела санкції проти російських олігархів: у списку Абрамович, Дерипаска, Міллер, Сечин. У британському уряді також зазначили, що ці санкції оцінюються приблизно у 20 мільярдів доларів. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, скільки українців вірять у перемогу над Росією, – опитування. Віра у перемогу над Росією в українців зростає з кожним днем. Читайте про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ ліквідували командира танкового полку окупантів. Раніше окупант отримував орден від Путіна. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини