Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили полковника армії РФ, який командував зенітною ракетною бригадою
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили полковника армії РФ, який командував зенітною ракетною бригадою

Росія продовжує втрачати своїх офіцерів у війні проти України

18 квітня 2022, 10:23 comments1101
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські військові продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили полковника армії РФ, який командував зенітною ракетною бригадою

Армія РФ

Як стало відомо, Росія продовжує втрачати своїх офіцерів у війні проти України. Черговим вантажем 200 став командир 49 зенітної ракетної бригади армії РФ.

" Командир 49-ї зенітної ракетної бригади полковник Гришин Іван зі Смоленська . Заблукав на "навчаннях", але вже правильно повернувся додому", — повідомляє СтратКом Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Міноборони Британії підтвердили — РФ використовує проти України таку саму тактику, що в Чечні та Сирії. Намагання захопити Маріуполь дорого обійшлося його мешканцям. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що винищувачі Молдови: що відомо про борти і чи корисні вони для України . Чи має сусідня Молдова військову техніку та літаки, що цікавлять Україну. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що ППО впоралося з 60% ракет , які вранці Росія направила на Дніпропетровщину. Російські війська запустили ракети на Дніпропетровщині. Читайте про це докладніше у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   ЗСУ вкотре знищили окупантів у Чорнобаївці : подробиці. Феномен Чорнобаївки: 16-й раз українські військові розбивають там техніку ворога. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини