Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили літак і два вертольоти окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили літак і два вертольоти окупантів

За 11 квітня наші воїни збили сім повітряних цілей ворога

12 квітня 2022, 11:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські воїни продовжують боронити наше небо від літальних апаратів армії РФ. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили літак і два вертольоти окупантів

ЗСУ

За інформацією наших військових, за попередню добу (11 квітня) зенітно-ракетними підрозділами Повітряних Сил та ППО Сухопутних військ ЗСУ було знищено сім повітряних цілей ворога, а саме:

• два вертольоти;

• чотири БПЛА;

• один літак.

Українські винищувачі продовжують здійснювати патрулювання повітряного простору, прикриваючи групи штурмовиків та бомбардувальників, які завдають ударів по окупантам.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що розвідка Британії повідомила , коли розпочнеться масований наступ Росії на Донбасі. Росія продовжує перенаправляти свої сили на Донецький та Луганський напрямок.

Читайте також про те, що сили обстрілів у Луганській області та скупчення техніки біля Сумської: що відомо про ситуацію . Заступник міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що плани ворога не далекоглядні та ризики розвитку страшних сценаріїв зберігаються.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Зеленського назвали умову , за якої Україна здатна перемогти Росію. Глава Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що Україні під силу перемогти Росію.

Також "Коментарі" інформували про те, що   під Мелітополем та Іловайськом ворожі ППО : у Генштабі розкрили плани РФ із захоплення Донбасу. Росіяни намагаються завершити переміщення сил у райони зосередження у Білгородській та Воронезькій областях РФ, а також перебазування авіації на аеродроми неподалік східних кордонів України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини