Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили командира інженерно-саперного полку армії окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили командира інженерно-саперного полку армії окупантів (ФОТО)

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

20 квітня 2022, 10:26 comments1152
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

У війні проти України армія РФ продовжує втрачати своїх високопоставлених військових. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили командира інженерно-саперного полку армії окупантів (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, Збройним силам України вдалося вбити ще одного офіцера армії окупантів. Черговим вантажем 200 став полковник, який командував інженерно-саперним полком.

"Заблукав на "навчаннях", але вже правильно повернувся додому. Командир 6 інженерно-саперного полку полковник Нагамов із Марій Ел.", — повідомляє СтратКом Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що КаМАЗами звозять трупи росіян : як минула ніч у Луганській області. Окупанти зазнали втрат під час штурму позицій ЗСУ у Луганській області. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що з Маріуполя узгоджено гуманітарний коридор , — Верещук. Проведення евакуації цивільних із Маріуполя попередньо узгоджено. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що   наше завдання – цього не допустити : у Міноборони розкрили головну мету наступу РФ на Донбас. У Міноборони вважають помилковими тези Кремля про наявність у цій так званій "спеціальній військовій операції" кількох етапів. Насправді, як стверджують у відомстві, "етап" був одним. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Україна зараз має більше винищувачів, ніж два тижні тому , — Пентагон. У США заявили, що безпосередньо Штати винищувачі не передавали. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини