Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили колону важкої техніки окупантів у Донецькій області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили колону важкої техніки окупантів у Донецькій області (ВІДЕО)

Внаслідок атаки ЗСУ ворожу техніку було знищено

22 квітня 2022, 12:14 comments1739
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

ЗСУ знищили колону важкої техніки окупантів у Донецькій області (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські воїни розбили групу окупантів, які намагалися штурмувати позиції ЗСУ. Про це повідомляє К2 54-ї ОМБр на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що окупанти не залишають надії захопити нові населені пункти Донецької області.

"Вранці весняного дня вони спробували за допомогою танків, машин розмінування та новеньких БТР, атакувати передові позиції захисників України в Красногорівці поблизу Мар'їнки. Але їхні наміри за допомогою аеророзвідки вчасно було виявлено і в бій вступила розвідувальна група К2 та ще один потужний підрозділ 54 ОМБ. ", – передає К2.

Наші захисники завдали точного вогневого удару по противнику, внаслідок якого було знищено його важку наступальну техніку.

Увага! Відео 18 .

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що "Відбою тривоги ": Dj Tapolsky презентував хіт з голосом Арестовича. Український діджей Анатолій Тапольський випустив новий трек "Відбою тривоги", в якому є лише музика та голос Арестовича.

Читайте також про те, що розпочинає роботу нацрада з відновлення України : чим вона займеться – які стоять завдання. Війна в Україні триває, але вже зараз влада розпочинає перший етап об'ємної роботи з відновлення України.

Сайт "Коментарі" писав про те, що втома від війни: як уникнути емоційного вигоряння. Психолог Світлана Ройз поділилася порадами, як упоратися з відчуттям втоми та емоційного вигоряння під час війни.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що захисники Запорізької області знищили вертольоти, танки та артилерію противника . Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини