Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили колону окупантів у Чернігівській області (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили колону окупантів у Чернігівській області (ФОТО)

Чергова колона окупантів полегла на чернігівській землі

25 березня 2022, 13:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України розбили колону військової техніки у Чернігівській області. Про це повідомляє Оперативне командування "Північ" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили колону окупантів у Чернігівській області (ФОТО)

ЗСУ

За інформацією наших військових, у Чернігівській області було знищено колону окупантів. Ліквідовано ворожу броньовану техніку.

"Сили спротиву Сіверщини невпинно працюють над якнайшвидшою перемогою нахабного ворога. Їхні броньовані машини виявилися і не такими вже броньованими. Чергова колона окупантів полегла на чернігівській землі. Разом до перемоги!", — зазначають у Оперативному командуванні "Північ".

На підтвердження своїх слів, українські воїни опублікували фотографії з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що війна – 30-й день: чому Захід не готовий дати гарантії Києву – що чекати від Путіна в ізоляції. Експерти розповіли, у яких позиціях після місяця виснажливої війни опинилися Україна та Росія.

Читайте також про те, що ЗСУ вдесяте вдарили по Чорнобаївці: РФ знову стягує туди техніку. Українські військові знову вдарили по аеродрому, що розташований у Чорнобаївці (Херсонська область).

Сайт "Коментарі" писав про те, що центр протидії дезінформації при РНБО України перерахував слова, за допомогою яких можна розпізнати окупанта. Не тільки паляниця: перелік слів, які допоможуть розпізнати ворога.

Також "Коментарі" інформували про те, що російські війська обстріляли приватні будинки деяких українських знаменитостей: хтось постраждав. Вдома якихось українських зірок постраждали від обстрілів окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини