Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили колону бронетехніки окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили колону бронетехніки окупантів (ФОТО)

Наші воїни продовжують стояти на захисті України

31 березня 2022, 18:43
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські військові продовжують героїчно тримати оборону та знищувати техніку та живу силу окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Північ" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили колону бронетехніки окупантів (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, наші захисники перетворили на тонни металобрухту чергову колону супротивника.

"Ще одну колону бронетехніки окупантів знищено десь у полях Чернігівщини. Також #нашикотики заблокували можливість руху ворожої техніки через одну з водойм", — повідомляє Оперативне командування "Північ".

На підтвердження своїм словам військові опублікували фотографії з місця подій, на якому знято ворожі розбиті машини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що за російський газ платитимуть – лише рублями: до чого призведе указ Путіна. Експерти пояснили, як країна-агресор пропонує Європі купувати газ на своїх умовах, намагаючись оминути санкції.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що   українські прикордонники зустріли окупантів вогнем . Українські прикордонники накрили вогнем піхотинців РФ, які намагалися атакувати позиції ЗСУ.

Читайте також про те, що Зеленська година говорила з Байденом : про що розмовляли президенти – яких кроків чекати від США. У ході переговорів американський президент зокрема анонсував виділення Україні $500 млн у вигляді прямої бюджетної допомоги.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що українські військові звільнили від окупантів два населені пункти у Чернігівській області (ФОТО). Нині у цих селах відбувається очищення місцевості від вибухонебезпечних пристроїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини