Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили два літаки окупантів на Слобожанському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили два літаки окупантів на Слобожанському напрямку

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

22 березня 2022, 18:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські сили ППО продовжують стояти на захисті нашого неба та знищувати літальні апарати супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Повітряного командування "Схід" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили два літаки окупантів на Слобожанському напрямку

ЗСУ

Як стало відомо, за сьогоднішній день, 22 березня, наші захисники знищили три повітряні цілі на Слобожанському напрямку.

"Підрозділами, що знаходяться в оперативному підпорядкуванні однієї з зенітних ракетних частин Дніпропетровщини, сьогодні знищено три повітряні цілі на Слобожанському напрямку. Силами ППО збитий ворожий безпілотник і два бойові літаки країни агресора", — повідомляють у Повітряному командуванні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Збройні сили України показали, як точними ударами знищують військову техніку супротивника. Повідомляється, що на опублікованих кадрах знято роботу переносного протитанкового ракетного комплексу. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, як викликати швидку без мобільного телефону: важливі поради. Українцям розповіли, як викликати швидку допомогу, якщо відсутній мобільний телефон: альтернативні способи. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в "Дії" запустили гру , де "Байрактар" можна керувати через смартфон. Михайло Федоров назвав її "цифровим заспокійливим". Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що х акери з Anonymous дали 48 годин , щоб компанії залишили ринок Росії. Також хакери закликали бойкотувати продукцію Nestle.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини