Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили багато живої сили та техніки окупантів на півдні України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили багато живої сили та техніки окупантів на півдні України

Протягом доби ЗСУ завдали понад 100 ударів по позиціях супротивника на півдні України

16 травня 2022, 12:38 comments1379
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Оперативне командування "Південь" інформує про оперативну обстановку на півдні України станом на ранок 16 травня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили багато живої сили та техніки окупантів на півдні України

ЗСУ

На Херсонщині та Миколаївщині окупанти продовжують зміцнюватися на зайнятих рубежах, активні наступальні дії не ведуть. Наші ракетно-артилерійські підрозділи у взаємодії з авіацією протягом доби завдали понад 100 ударів по позиціях супротивника.

"У Херсонській області феєрично представлена ​​чергова серія Чорнобаївки зі знищенням складу боєприпасів, підтверджено втрату 75 рашистів та майже 20 одиниць техніки, зокрема, чотири буксирувальні та дві самохідні гаубиці "Мста-С", чотири мінометні комплекси, дві одиниці броньованої та чотири одиниці автомобільної техніки, а ще дві майстерні технічного обслуговування та один БПЛА", — повідомляє ОК "Південь".

Біля острова Зміїний противник намагається облаштувати позиції та організувати постачання техніки на острів.

Зазначається, що загрози ракетних ударів та ймовірність висадки десанту залишаються актуальними.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Києві дозволили продавати алкоголь до 22:00 – КМДА. Столична влада заявляє, що місто зацікавлене у надходженні коштів до бюджету столиці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на захисників Азовсталі окупанти вперше скинули фосфорні бомби (ВІДЕО). Опубліковано відео події. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що 81 день війни: яка зараз ситуація в Україні. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Україна перемогла на "Євробаченні-2022" : подробиці (ВІДЕО). Наступного року Україна прийматиме "Євробачення". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини