Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили 30 вертольотів РФ біля Херсона
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили 30 вертольотів РФ біля Херсона

Українські воїни накрили аеродром Чорнобаївка

7 березня 2022, 10:15 comments1818
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Сьогодні, 7 березня, українські захисники повідомили про знищення ворожої техніки. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування морської піхоти ЗСУ.

ЗСУ знищили 30 вертольотів РФ біля Херсона

ЗСУ

"Вночі українські воїни накрили аеродром Чорнобаївка біля Херсона. Окупанти вирішили частково розмістити там свій авіапарк. Знищено від 30 вертольотів ворога, а ще жива сила та техніка", — зазначається у пості.

Також згідно з інформацією Командування морської піхоти, минулої доби на підступах до міста Миколаїв було знищено три колони ворога.

"Українські захисники захопили трофеї, велику кількість боєкомплекту, колісну техніку, 7 одиниць гаубиць Д-20", — Коментування морської піхоти.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Арахамія заявив, що Україна може призупинити своє прагнення в НАТО, але є одна умова. Київ готовий на компроміс щодо НАТО, але лише з чіткими застереженнями. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що США дозволили країнам НАТО постачати винищувачі в Україну. Поки що НАТО не планує закривати небо над Україною. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, на які міста окупанти готують нову хвилю атак. Міністр оборони України Олексій Рєзніков зазначив, що окупанти можуть готувати нову хвилю атак: відомо, на які міста.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   президент надав звання героїв містам України та нагородив орденами чиновників. Нагороди від президента отримали голови ОДА та мери міст та самі міста. Читайте про це на нашому сайті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини