Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ вогнем реактивної артилерії знищили понтонну переправу окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вогнем реактивної артилерії знищили понтонну переправу окупантів (ВІДЕО)

Бійці 128-ї бригади показали філігранну роботу

16 березня 2022, 15:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

ЗСУ вогнем реактивної артилерії знищили понтонну переправу окупантів (ВІДЕО)

Армія РФ

Українські воїни вогнем реактивної артилерії накрили військову техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Наші військові опублікували відеоролик, на якому знято роботу нашої артилерії та знищення понтонної переправи окупаційної армії.

"Артилерійський підрозділ 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади розстріляв понтонну переправу росармії в зоні бойових дій. Надаємо відео вогневої поразки ворога" — повідомляють у СВ ЗСУ.

Захисники України зазначили, що колона знищена та відновленню не підлягає, більшість членів екіпажів також знищено.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, скільки підприємств в Україні через війну змушені призупинити роботу: експерт назвав цифри. 8% підприємств займаються переведенням значної частини бізнесу за межі України. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Читайте також про те, що антивоєнний протест Овсяннікова оцінили всього в 30 тисяч рублів : що за цим стоїть. Експерти розповіли, чому не варто зачаровуватись одиночним антивоєнним протестом на Першому каналі. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Сайт "Коментарі" писав про те, щоб чи зникнуть мобілізувати жінок і внутрішньо переміщених осіб: Міноборони надало пояснення. Ганна Маляр відповіла на найчастіші питання мобілізації в умовах військового стану.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що санкції Росії проти США : що ховається за рішенням Кремля. Журналістка впевнена, що насправді Путін дуже хоче домовлятися із США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини