Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ вкотре знищили окупантів в Чорнобаївці: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вкотре знищили окупантів в Чорнобаївці: подробиці

Феномен Чорнобаївки: 16-й раз українські військові розбивають там техніку ворога

18 квітня 2022, 08:36
Поділіться публікацією:

Олексій Арестович розповів, як 16-й раз українці розбили ворожу техніку в Чорнобаївці, що в Херсонській області. Про це радник президента написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

ЗСУ вкотре знищили окупантів в Чорнобаївці: подробиці

Фото Генеральний штаб ЗСУ

Окупанти влаштували в Чорнобаївці склад ракетних боєприпасів та ракетні системи залпового вогню, поповнили його новими запасами. В населеному пункті, де їх позиції розбивали 15 разів, знищували гелікоптери на аеродромі та іншу техніку, нове військове керівництво росії дало наказ знову зробити там склад з огляду на зручне розташування.

Незважаючи на дощ та хмари українські військові влучно вдарили по позиціям ворога. В результаті удару боєприпаси здетонували та сталася пожежа.

"Зважаючи на тривалу детонацію, 16-й епізод серіалу "Чорнобаївка" таки відбувся. Всупереч сумнівам суспільства, що цей ідіотизм у принципі можливий у виконанні розумних істот і завдяки халатній бездарності нового керма "операцією" генерала Дворнікова", — написав Арестович, коментуючи успіхи ЗСУ.

Як повідомляв портал "Коментарі", розвідники розповіли, що насправді відбувається серед військової верхівки РФ та які роблять помилки з огляду на тиск з боку політичного керівництва та обмеження в термінах, які дав Путін.

Також ми повідомляли, що ЗСУ звільнили кілька населених пунктів в Харківській області. ЗСУ продовжують відбивати ворога і в районі села Мала Рогань та стримують ворога на інших напрямках біля обласного центру. Військові 81-ї аеромобільної бригади в цьому районі знищили п'ять ворожих танків, 10 бронемашин та майже сотню живої сили ворога.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини