Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ відновили контроль над п'ятнадцятьма населеними пунктами в Київській області
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ відновили контроль над п'ятнадцятьма населеними пунктами в Київській області

ЗСУ звільняють Київську область від окупантів

1 квітня 2022, 14:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують відновлювати контроль над населеними пунктами, які раніше були тимчасово окуповані. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ відновили контроль над п'ятнадцятьма населеними пунктами в Київській області

ЗСУ

Як повідомляють у Генштабі, наразі захисники України відновили контроль над 15 населеними пунктами Київської області.

"Підрозділи ЗСУ відновили контроль над населеними пунктами Демидів, Димер, Литвинівка, Гаврилівка, Козаровичі, Жовтневе, Глибовка, Ясногородка, Толокунь, Сухолуччя, Липівка, Гавронщина, Маковище, Миколаївка, Хмільна.", — про це пише Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що з'являється все більше підстав стверджувати , що Путін абсолютно не володіє ситуацією, яка відбувається в Україні — не знає президент РФ і про те, що його армія зазнає поразки. Путін самоізолюється: хто прибере диктатора, що зірвався з котушок – коли це може статися. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що війна стала " стратегічною катастрофою " для Росії: у Білому домі назвали головну проблему Кремля. У Білому домі війну проти України назвали катастрофою для Росії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що націоналізація майна російських підприємців у ДБР розповіли про результати. Скільки майна конфіскували детективи на користь українського суспільства.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що захисники Чернігівщини влаштували засідку на колону окупантів (ВІДЕО)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини