Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ відновили контроль над містом у Донецькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ відновили контроль над містом у Донецькій області

ВСУ дають гідну відсіч окупантам

19 квітня 2022, 19:14 comments1959
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують героїчно утримувати оборону та знищувати окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ відновили контроль над містом у Донецькій області

ЗСУ

Як стало відомо, у районі міста Мар'їнка наші захисники здійснили контрнаступ. Внаслідок успішних дій наших військових, ворог зазнав втрат і відступив.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомляють, що підрозділи Сил оборони відновили контроль над цим населеним пунктом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, які країни найбільше допомагають Україні : аналітики провели дослідження. Дослідження з прив'язкою до ВВП показало, які країни найсильніше допомагають Україні. Повідомляється, що Сполучені Штати Америки посіли шосте місце, проте слід враховувати особливості дослідження. Від першої трійки трохи відстала Словаччина, яка передала України системи ППО С-300 й обговорювала можливість продажу артилерійських установок "Zuzana". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що нейтралітет не в тренді: чому Фінляндія та Швеція хочуть вступити до НАТО. Чи відчинені двері НАТО для Фінляндії та Швеції і якою може бути реакція РФ на розширення Північноатлантичного Альянсу. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав, що тисячі медиків з інших країн хочуть приїхати в Україну: подробиці. Наразі в Україні працюють 230 медиків-іноземців. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні продовжують дію воєнного стану : до якого числа. Військовий стан в Україні триватиме ще на один місяць. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини