Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ українською "Стугною" вщент знищили російську техніку на Київщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ українською "Стугною" вщент знищили російську техніку на Київщині (ВІДЕО)

З’явилося відео, як українською «Стугною» знищили техніку РФ на Київщині

23 березня 2022, 17:43 comments1234
Поділіться публікацією:

Військові одного з підрозділів Десантно-штурмових військ ЗСУ вщент знищили кілька одиниць бронетехніки російських окупантів біля нещодавно звільненого села Макарів, що в Київській області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ у Фейсбуці.

ЗСУ українською "Стугною" вщент знищили російську техніку на Київщині (ВІДЕО)

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

"У районі села Макарів протитанковими мобільними розрахунками одного з підрозділів Десантно-штурмових військ було успішно знищено декілька одиниць бронетехніки противника. На своїй рідній землі ми спалюємо окупантів за допомогою ПТРК вітчизняного виробництва Стугна-П", – йдеться в повідомленні  Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", за словами радника керівника Офісу президента Олексія Арестовича, представники українських Повітряних сил вже знищили 105  ворожих літаків, в тому числі 6 бойових машин противника  протягом останньої доби. Це, зокрема, один вертоліт, 5 безпілотних летальних апаратів і 5 крилатих ракет.

Також "Коментарі" писали, що у Генштабі розповіли про ситуацію на кордоні Білорусі та України. Згідно з даними Генштабу ЗСУ, частина окремих підрозділів армії Білорусі повернулася до місць постійної дислокації. Можливо, йдеться про десантників, про які повідомляло міноборони Білорусі. При цьому, режим Лукашенка продовжує утримувати значне угруповання військ поблизу державного кордону України.

Читайте на порталі "Коментарі", окупанти у Бучі, Гостомелі та Ірпені взяті в кільце Збройними силами України. Однак чимало населених пунктів залишилося в окупанції, що приближає їх до гуманітарної катастрофи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини