Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ розбили колону окупантів: захоплені військові трофеї (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ розбили колону окупантів: захоплені військові трофеї (ФОТО)

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

24 березня 2022, 13:02 comments3497
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

ЗСУ розбили колону окупантів: захоплені військові трофеї (ФОТО)

ЗСУ

Збройні сили України продовжують героїчно утримувати оборону. Вороги продовжують втрачати свою живу силу та техніку. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, на півночі України наші воїни розбили колону постачання армії РФ.

"На півночі України частково знищено, а частково захоплено колону забезпечення російських окупантів. Спротив триває! Разом переможемо!", — повідомляють у Генеральному штабі ЗСУ.

Військові також опублікували фото з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, чи піде НАТО відправляти війська в Україну і закривати небо: остаточна відповідь Альянсу. Як заявив генсек Єнс Столтенберг, країни Альянсу не бажають спровокувати повномасштабну війну з Росією. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Україна вже на порозі екологічної катастрофи : у чому причина. Тіла без документів важко ідентифікувати. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що місяць війни позаду : які висновки та прогнози для України. Експерти розповіли, у чому був головний прорахунок Кремля і як події можуть розвиватися далі. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Міносвіти ухвалило зміни у навчальному процесі для студентів та аспірантів. У період військового стану призупинено атестацію на звання доктора наук та змінено форму атестації студентів. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини