Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ продовжують завдавати ударів по позиціях супротивника на півдні України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ продовжують завдавати ударів по позиціях супротивника на півдні України

За добу було завдано 90 ударів по супротивнику

19 травня 2022, 11:13 comments1232
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська артилерія та авіація продовжує завдавати ударів по супротивнику на півдні нашої країни. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ продовжують завдавати ударів по позиціях супротивника на півдні України

ЗСУ

У ОК "Південь" розповіли, що окупанти продовжують підступну практику фальсифікацій, коли залишають свої ж позиції у селі, виводять техніку у напрямі наших позицій та стріляють у мирних жителів. А потім, повертаючись до села, розповідають, що вогонь нібито вели ЗСУ.

" Але подібне фейкотворіння давно відоме і не переконує незламних херсонців. Вони усвідомлюють, що ЗСУ не б'ють по цивільному населенню, і що все буде Україна", — зазначає ОК "Південь".

У той же час, протягом минулої доби (18 травня) наші ракетно-артилерійські підрозділи спільно з авіацією завдали ударів по 90 цілям на позиціях противника.

Результатами роботи наших воїнів стало знищення 20 окупантів, двох самохідних артилерійських установок, автомобільної та броньованої техніки. Остаточні втрати супротивника уточнюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Мелітополі поряд із комендатурою окупантів вибухнула граната , а на залізниці зупинено бронепоїзд. Ворог починає панічно боятися партизанщини – Ткачук.

Читайте також про те, що в Мелітополі окупанти знищують та вилучають із бібліотек українські книги . Підручники з історії України оголошено забороненою літературою.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що захоплення Запорізької АЕС : командира РФ, який керував нападом, притягнуть до відповідальності. Командир керував нападом на Запорізьку атомну електростанцію у м. Енергодарі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ звільнили від окупантів ще один населений пункт . Противник веде наступ у районі населеного пункту Тернова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини