ЗСУ показали, як знищують техніку окупантів із "Джавелінів" (ВІДЕО)

Бійці ВСУ влучним ударом знищили ворожу техніку

Захисники України стійко тримають оборону та продовжують знищувати супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські військові показали, як точним ударом з американського переносного протитанкового ракетного комплексу Javelin було знищено ворожу бронетехніку.

"От так влучно і точно працює "Джавелін" з ворожої техніки!" - зазначили у Сухопутних військах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в СБУ назвали кількість військових , яких можуть запустити з Білорусі в Україну. Ключові військові відомства Білорусі знаходяться під командуванням російської влади. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те , як діяти, якщо почнеться штурм вашого міста : пам'ятка від Міністерства оборони. Міноборони пояснило, як діяти, якщо почнеться штурм вашого населеного пункту. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у ВП пояснили, чому така держава як Росія не може існувати у 21 столітті. Подоляк пояснив, чому Росії не місце у нашому столітті. Україна зараз воює за свою свободу й проти всього, що символізує "русский мир". Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Збройні сили України завдали чергового удару по скупченню окупантів у Херсонській області. Зазначається, що в аеропорту в Чорнобаївці противник накопичує свою техніку, проте наші воїни вже в восьмий раз наривають його. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.