Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ показали, як точними ударами знищують техніку супротивника (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ показали, як точними ударами знищують техніку супротивника (ВІДЕО)

Українські захисники дають гідну відсіч ворогові

12 березня 2022, 13:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські військові гідно тримають оборону та продовжують знищувати окупантів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ показали, як точними ударами знищують техніку супротивника (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші захисники показали, як знищують техніку супротивника.

"Обережно. Сніг та інші опади. Тим із російських окупантів, хто мозком не розуміє, що їм в Україні не раді, наші воїни з 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького пояснюють більш зрозумілим для "гопників" чином", — відзначили у Генштабі Збройних сил України.

Також військові прикріпили відео, на якому знято знищення ворога.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Пентагоні оцінили ймовірність нової атаки окупантів на Київ. Російські військові серйозно просунулися землею у напрямку Києва. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що нардеп розповів про справжніх друзів України , які зазнають збитків, але б'ють санкціями сволота. Олексій Гончаренко подякував країнам, які готові жертвувати своєю економікою заради підтримки України. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Білому домі розповіли, чи можливо дипломатичним шляхом закінчити війну в Україні. Білий дім твердо стоїть на тому, щоб не відчиняти двері будь-якій потенційній угоді, яка призведе до капітуляції України.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що тепер не час для розборок : як російсько-українська війна позначилася на українських політиках. Експерти розповіли, яку роль політики зайняли під час війни і чого від них чекають українці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини