Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ показали, як перетворюють ворожу військову технікуна на тонни металобрухту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ показали, як перетворюють ворожу військову технікуна на тонни металобрухту (ВІДЕО)

Наші воїни продовжують стояти на захисті України

24 березня 2022, 18:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

ЗСУ показали, як перетворюють ворожу військову технікуна на тонни металобрухту (ВІДЕО)

ЗСУ

Захисники України показали, як перетворюють ворожу військову техніку на купу металобрухту. Про це повідомляють Сухопутні війська Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Наші воїни продовжують стояти на захисті України та знищувати техніку окупантів, з якою вони щодня обстрілюють мирні міста, громадянську інфраструктуру та позиції ЗСУ.

"Воїни 30 — окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького разом із побратимами з 26 артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича перетворили десятки одиниць ворожої техніки на тонни металобрухту, а його живу силу ліквідували. Ми надійно тримаємо оборону української землі" — зазначають у Сухопутних військах ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що українці розповіли , як оцінюють своє майнове становище станом на середину березня. Скільки українців втратили роботу через війну: дослідження.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що через війну українці отримали право на дострокову пенсію : кого це стосуватиметься. Ці особи мають право на підвищені норми пенсійного забезпечення, передбачені для військовослужбовців із числа учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни.

Читайте також про те, що у Хмельницькій та Чернівецькій областях громади ухвалили тисячі біженців із постраждалих від бойових дій регіонів. Втікаючи від війни: яка ситуація із забезпеченням переселенців у західних областях.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росія намагається перевести війну в "затяжну фазу" : яка причина. Подоляк повідомив, чому Росія намагається затягнути війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини