Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ підбили корабель окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ підбили корабель окупантів (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

7 березня 2022, 12:25 comments2879
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові підбили військове судно окупантів у Чорному морі. Про це повідомляється на офіційній сторінці ВМС ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ підбили корабель окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

"Підрозділи морської піхоти Військово-Морських Сил ЗС України, які захищають Одещину, вразили ворожий корабель", — повідомляють ВМС ЗСУ.

Також до посту було прикріплено відео, на якому знято підбиття корабля РФ.

Увага! У відео є ненормативна лексика.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Конгрес українців Канади закликає Захід до запровадження торговельного ембарго щодо РФ. Українці у Канаді вимагають від країн Заходу припинити торгівлю з Росією. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на Запоріжжі кадировці на танку обстріляли автомобіль "Укрпошти", вбивши двох співробітників. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що   українці створили Telegram-канал для пошуку зниклих дітей та дорослих. Читайте про це у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Миколаєві вороги обстріляли житлові масиви "Смерчами". Вранці по Миколаєву провели масовий обстріл – ворог цілив по житловому масиву. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини