Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ переходять у контрнаступ на Харківщині: вже звільнили кілька населених пунктів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ переходять у контрнаступ на Харківщині: вже звільнили кілька населених пунктів

Українські військові тримають оборону на Харківщині

26 березня 2022, 15:26 comments1680
Поділіться публікацією:

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов запевняє, що Збройні сили України вже звільнили кілька населених пунктів у напрямку Малої Рогані. Наразі там точаться бої. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова у Телеграмі.

ЗСУ переходять у контрнаступ на Харківщині: вже звільнили кілька населених пунктів

Знищена техніка окупантів - фото з відкритих джерел

"На сьогодні: Збройні Сили України не лише захищають свої позиції, а переходять в контрнаступ. У напрямку Малої Рогані вже звільнили кілька населених пунктів, зараз там тривають бої. Тривають бої і на Ізюмському напрямку, там наші війська також тримають оборонні позиції! Збройні Сили України продовжують обороняти Харківщину і не відступають ні на метр. За нами — перемога!" — заявив Олег Синєгубов.

Також голова Харківської ОВА привітав усіх нацгвардійців із професійним днем.

"Передаю окреме вітання Східному територіальному управлінню Нацгвардії, а також Національній академії Нацгвардії. Ви молодці, ви тримаєте передові позиції та захищаєте рідну землю — це почесна місія. Сьогодні вами пишається вся країна!" — повідомив Олег Синєгубов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти знімають техніку з "консервації", але вона розкрадена: командир танкового полку РФ застрелився. ГУР МО України повідомляє про те, що окупанти намагаються відновити втрати за рахунок техніки, знятої з тривалого зберігання.

Також "Коментарі" писали, що Росія назвала умови закінчення війни — Україна має стати "нормальним сусідом". Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв зазначив, що війна проти України йде "за планом Путіна".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/2738
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини