Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ має успіхи на кількох напрямках у Харківській області - Синєгубов
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ має успіхи на кількох напрямках у Харківській області - Синєгубов

Ізюмський напрямок залишається найгарячішою точкою на території області

13 квітня 2022, 13:51 comments2244
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов розповів про успіхи наших військових в області. Про це повідомляється на офіційному YouTube-каналі ХОДА.

ЗСУ має успіхи на кількох напрямках у Харківській області - Синєгубов

ЗСУ

Наші воїни продовжують героїчно захищати Україну та тримати оборону Харкова та області. Синєгубов повідомив, що українські воїни мають значні успіхи в області. Проте, як зазначив голова ХОДА, не про всі успіхи можна повідомляти.

"Має успіхи по Роганському напрямку, має успіхи по Дергачівському напрямку. Крім того, ворог зазнає значних втрат на Ізюмському напрямку. Втрати серед живої сили, бронетехніки. Там наші збройні сили постійно ведуть бойові дії", — розповів Олег Синегубов.

Також голова ХОДА зазначив, що Ізюмський напрямок залишається найгарячішою точкою на території області.

"Ми зробимо все можливе для того, щоб не пропустити окупантів у Донецьку та Луганську області через Ізюмський напрямок", — запевнив Синегубов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що битва за Донбас та апетити Кремля: що може зупинити Путіна. Експерти розповіли, у якому разі Путін може відмовитися від своїх планів та зупинити так звану "спецоперацію" в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що Макрон розповів , чому Путін вирішив напасти на Україну — "образа переросла в параної". Макрон назвав причину вторгнення Росії в Україну.

Читайте також про те, що затримання Медведчука : що за цим стоїть — чому лідер ОПЗЖ тепер не цікавий РФ. Віктор Медведчук може знати важливі відомості щодо планів Кремля в Україні.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Міноборони назвали ключові цілі окупантів: чи є ризик відновлення боїв у всіх регіонах України. Ганна Маляр повідомила головну мету росії в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини