Головна Новини Оборона 2022 Знищено боєприпаси, живу силу та десятки одиниць техніки: авіація ЗСУ завдала ударів по окупантам
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищено боєприпаси, живу силу та десятки одиниць техніки: авіація ЗСУ завдала ударів по окупантам

Минулої доби ЗСУ знищили ще дві повітряні цілі противника

19 травня 2022, 11:43 comments1719
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська авіація завдала ударів по накопиченню техніки окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Знищено боєприпаси, живу силу та десятки одиниць техніки: авіація ЗСУ завдала ударів по окупантам

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Учора, 18 травня, українська ударна авіація під прикриттям винищувачів завдала ударів по скупченню ворожої техніки. За попередніми даними, знищено боєприпаси, живу силу та близько двох десятків броньованих машин.

Також повідомляється, що підрозділи зенітних ракетних військ збили крилату ракету в небі над Дніпропетровською областю, а над Харківською областю було знищено ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що воєнний стан на все літо: що стоїть за рішенням президента — які плани у військового командування. У президента вирішили, що ЗСУ знадобиться більше часу для контратак. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ЗСУ продовжують завдавати ударів по позиціях противника на півдні України. За добу було завдано 90 ударів по супротивнику. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   допомогу Україні: назвали ТОП-10 країн-благодійників Платформа єДопомога розроблена для допомоги громадянам, які постраждали від російської агресії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що штурм провалився , ворог зазнав поразки відразу на чотирьох напрямках, — Генштаб ЗСУ. За добу на Донбасі українські воїни відбили 16 ворожих атак. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини